Fri fragt over 400 kr

Politik for returnering

Vores returpolitik

Hvis du ikke er tilfreds med de modtagne produkter, kan du bytte dem på en af følgende måder:


Ombytning


Kontakt os via vores kontaktformular og fortæl os ordrenummeret, og hvad du ønsker at bytte. Bed om en returlabel, og send varen retur med posten inden for 14 dage efter modtagelsen af produktet. Du kan bytte produktet til et andet eller ændre størrelsen, som så vil blive sendt til dig igen, når den gamle vare er tilbage på lager.


Returnering


Hvis produktet ikke lever op til dine forventninger, kan du returnere det og få pengene tilbage. Kontakt os via e-mail og returner produktet inden for 14 dage efter modtagelsen af produktet, og fortæl os, at du ønsker at returnere det. Send det derefter tilbage til os med en sporbar forsendelse på følgende adresse:


Ecomx AB


Axelinasväg 2, 42341 Torslanda, Sverige.


Når du udøver din fortrydelsesret:

Du skal underrette os om, at du fortryder. Meddelelsen skal sendes til os på [email protected]. Meddelelsen skal tydeligt indeholde dit navn, adresse, e-mailadresse, ordrenummer og de varer, der skal returneres.

Du skal returnere produkterne til os med det samme og senest inden for de lovpligtige 14 dage efter annulleringsmeddelelsen.

Du er ansvarlig for returforsendelse, levering og produkternes tilstand ved returnering, så produkterne skal sendes godt emballeret og i deres originale emballage.

På refusionsbeløbet forbeholder vi os ret til at fratrække et beløb svarende til værdiforringelsen i forhold til produktets oprindelige værdi i tilfælde af et brugt eller beskadiget produkt.


Fortrydelsesretten gælder ikke for:

Produkter, der er blevet forseglet af sundheds- eller hygiejnemæssige årsager, og hvor forseglingen er blevet brudt af dig.

Produkter, der har karakter af en forseglet lyd- eller billedoptagelse, og hvor forseglingen er blevet brudt af dig.

Gælder ikke for varer, der er til salg.

Specialfremstillede produkter, som er blevet tilpasset specielt til dig eller har et tydeligt personligt præg efter dine ønsker.

Ydelser, der er afsluttet, og hvor du udtrykkeligt har accepteret, at ydelsen påbegyndes uden fortrydelsesret.

Varer, der hurtigt kan forringes, f.eks. fødevarer.

Enkeltnumre af aviser eller magasiner.

Tilbagebetaling


Vi tilstræber at behandle returneringen inden for 3 arbejdsdage efter modtagelsen på vores lager. Beløbet vil blive refunderet til dig inden for 3-5 arbejdsdage efter, at returneringen er blevet behandlet.